Faro Roncudo Percebeiro cabo Roncudo Cabo Roncudo Cruces do Roncudo Porto de Corme Corme nevado, 1956 Vistas Dunas da Barra Litoral Niñóns e porto de Santa Mariña. Vista aérea Praia de Ninóns Ponteceso de noite

Primavera

Primavera a Froxán

Després de la bravesa de les jornades de l’hivern, l’entrada de la primavera començarà a temperar els núvols, el vent, el fred i el mar per permetre als caminants explorar i descobrir els colors més vigorosos de les dues rutes incloses en la iniciativa "Ponteceso. Os Camiños do Mar".

La sendera del Camiño da ribeira (PR-G 148) es farà lleugera els dies més assolellats mentre la vista de l’estuari del riu Anllóns i l’olor salada de les ones t’acompanya.

I si l’opció és la ruta Pondaliana, no oblidis anar fins a la cascada de la Princesa Moura Encantada, prop de Currás, per veure com cau l’aigua en tota la seva esplendor cap al Pozo da Señora.

Mariposa primavera


Allí, tanca els ulls durant un minut i demana un desig no material –això és molt important recordar-ho– amb la contínua i relaxant caiguda de l’aigua com a so de fons i a recer d’una cúpula de branques i fulles a punt de brotar.

Si el dia està moll, extrema la precaució en caminar.

  • GAC 3 Costa da Morte
  • Fondo Europeo de Pesca
  • Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
  • Consellería do Medio Rural e do Mar
  • Web municipal Ponteceso
© 2012 Ponteceso. Os Camiños do Mar