Faro Roncudo Percebeiro cabo Roncudo Cabo Roncudo Cruces do Roncudo Porto de Corme Corme nevado, 1956 Vistas Dunas da Barra Litoral Niñóns e porto de Santa Mariña. Vista aérea Praia de Ninóns Ponteceso de noite

Accessibilitat

ACCESIBILIDADE

La pàgina web del projecte “Ponteceso. Os Camiños do Mar” ha estat dissenyada pensant en l’accessibilitat dels seus continguts per a persones amb una mobilitat reduïda o d’una edat avançada, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic.

En aquest sentit, “Ponteceso. Os Camiños do Mar” ha seguit les normes WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) del W3C (World Wide Web Consortium), en el seu nivell AA, així com les directrius esmentades a través del Test d’accessibilitat web (TAW), a més de seguir les recomanacions d’accessibilitat WAI (Web Accessibility Initiative) del consorci Web (W3C).

Aquest portal està optimitzat per als navegadors superiors a Internet Explorer 6.0, Netscape 7.2 i Mozilla 1.1 o qualsevol navegador amb suport HTML 4.0 i CSS 2 de W3C. La resolució mínima recomanada és de 1.024 x 768.

  • GAC 3 Costa da Morte
  • Fondo Europeo de Pesca
  • Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
  • Consellería do Medio Rural e do Mar
  • Web municipal Ponteceso
© 2012 Ponteceso. Os Camiños do Mar