Faro Roncudo Percebeiro cabo Roncudo Cabo Roncudo Cruces do Roncudo Porto de Corme Corme nevado, 1956 Vistas Dunas da Barra Litoral Niñóns e porto de Santa Mariña. Vista aérea Praia de Ninóns Ponteceso de noite

Oci

El mar i les estacions

Els colors més vigorosos de l’any es desperten després de la letargia imposada i la climatologia ofereix unes jornades clements que espanten la mandra del recolliment hivernal.

Verán Estiu

Els dies més llargs seran un al•licient per explorar el litoral i l’espai intermareal de l’estuari del riu Anllóns i, per què no, fer un bany en alguna de les nostres platges!

Outono Tardor

La llum càlida i les tonalitats ocres configuren un escenari nou en què es poden descobrir plantes i animals que es preparen per a l’hivern.

Inverno

Busca una finestra que serveixi de marc per veure l’espectacle dels temporals o la llinda d’una porta per veure caure la pluja mentre perceps l’olor intensa de mar que porten les ones més braves...

Els colors del mar
Durant cada estació, el riu, el mar, el paisatge marítim i l’espai intermareal de l’estuari de l’Anllóns ofereixen una paleta de colors d’una gran bellesa que augmenta, s’intensifica i canvia amb les diverses èpoques de l’any. Els dies ennuvolats, quan caminis pel sistema dunar de l’ansa d’A Insua, et sorprendràs amb una intensa lluminositat al teu voltant, i en les jornades estivals de més sol els raigs crearan un bonic i captivador efecte sobre l’aigua de la jonquera o del mar en calma. Vols descobrir tots aquests secrets?

Trivial

Trivial

Vols posar a prova els teus coneixements sobre el mar i els il·lustres personatges de Ponteceso? I sobre altres curiositats d´aquest territori de la Costa da Morte per conèixer molt millor els seus tresors? Anima´t i juga una partida al nostre Trivial!

Trivial
  • GAC 3 Costa da Morte
  • Fondo Europeo de Pesca
  • Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
  • Consellería do Medio Rural e do Mar
  • Web municipal Ponteceso
© 2012 Ponteceso. Os Camiños do Mar